Brandemolen Open

Hallo tennisvrienden,

Het  Brandemolen open toernooi  in Arcen zit er weer aan te komen. Zoals al jaren gebeurt dit in week 34, 20 t/m 26 augustus, met als voorspeeldagen 18 en 19 augustus (indien nodig). De eventuele voorspeeldagen zijn de laatste zomervakantiedagen.
Net als vorig jaar kan alleen via toernooi.nl  ingeschreven worden. De inschrijving staat open vanaf 1 juni.
Gemakshalve hierbij ook de link om in te schrijven: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=619292C6-F800-477...

Je kunt buiten het voorspeelweekend slechts 1 dag als verhindering opgeven. Dit mag als het echt niet anders kan (i.v.m. werktijden) ook tot b.v. 19.00 uur. Dit moet je dan echter apart in je notities vermelden. Ik zal ze dan, als het niet te gek wordt, in je inschrijving bijwerken. Bedenk daarbij s.v.p. dat indelen moeilijk wordt als je veel “verhinderingen” hebt en ook nog eens aan 2 onderdelen wilt mee doen. Ik ga er echter van uit dat daar waar wij coulant willen zijn, jullie ook redelijk in jullie opstelling zullen zijn. De organisatie staat het vrij om je voor eventuele onderdelen uit te sluiten als je te veel verhinderingen hebt. Hierover zal uiteraard eerst met je gecommuniceerd worden.

Net zoals we de categorie 8 en 9 samenvoegen willen we dat dit jaar ook met de 4 en 5 doen. Je kunt dus als je zelf een 5 bent inschrijven met een maatje 4 in de gemengde klasse 4/5. Feitelijk schrijf je dan in de categorie 4 in. De 5 vervalt dan in z’n geheel. Dit willen doen om ook spelers met een ranking 4 samen met een maatje 5 aan ons toernooi deel te laten nemen omdat aanmeldingen in deze categorieën altijd achter blijven. Volgens ons kan dat zeer interessant worden.

Ik voeg hier een toernooireglement en een wedstrijdreglement bij. Zoals jullie van ons gewend zijn is er dagelijks de mogelijkheid om de inwendige mens te versterken als je behoefte hebt aan een lekker hapje of een complete maaltijd. Onze oude deskundige keukenploeg staat daarvoor garant. De  menukaart staat in het teken van Europa en is dus zeer divers. Die stuur ik dus ook mee.

Zegt het voort, zegt het voort.

Tennis op het Brandemolen Open toernooi in Arcen is altijd leuk!

We zien elkaar!

Met vriendelijke sportgroeten,
Peter Reivers