Belangrijk bericht bijzondere Algemene Ledenvergadering

Beste leden,
 
Op vrijdag 2 oktober staat in het MFA een ingelaste ALV over de fusie tot Omnivereniging Arcen gepland. Je hebt hiervoor onlangs een uitnodiging gekregen.
We hebben enkele ‘Corona-maatregelen’ genomen. We vragen je daarom aandacht voor het volgende:

Wil je naar de vergadering komen, dan is het in verband met de Corona-maatregelen VERPLICHT om je vooraf aan te melden. Dit kan via de website van SV Arcen. De inschrijving sluit uiterlijk donderdag 1 oktober om 12:00 uur. Geen inschrijving = geen toegang!
Heb je zelf of een gezinslid verschijnselen van griep of verkoudheid? Blijf dan thuis!
Bij TCA is stemmen bij volmacht volgens de statuten NIET toegestaan. Excuus voor de foutieve informatie in de eerste uitnodiging.
Neem zelf een pen mee.
Bij de ingang van het MFA word je verwezen naar de ruimte waar de vergadering is. Volg strikt de aanwijzingen. Hou altijd 1,5 meter afstand van elkaar.
Bij binnenkomst handen ontsmetten met desinfectie (staat klaar).
Meld je na binnenkomst bij de secretaris.
Kies een zitplaats en hou die gedurende de vergadering aan.

Alvast bedankt voor je medewerking.

Dan nog even dit. Ter voorbereiding op de ALV heb je o.a. een Q&A over de voorgenomen fusie gekregen. We hebben geen nieuwe vragen aan dit document toegevoegd. Onder deze link vind je de Q&A.

Graag tot vrijdag 2 oktober. Het MFA is open vanaf 19.00 uur en de vergadering begint om 19.30 uur. Kom in verband met de Corona-maatregelen op tijd, om te drukke binnenkomsten te voorkomen.

Bestuur Tennisclub Arcen

Deel via de sociale media: