Get Ready toernooi 2019

Na de mooie deelname van vorig jaar, gaan we graag op herhaling met deze opzet.

In de weken 11 t/m 14 – 18 t/m 21 – 25 t/m 28 Maart willen we, op de banen van Lomm, een interne competitie houden waarbij we trachten om alle deelnemers 3 wedstrijden te laten spelen (één per week) op een nivo dat bij je past. Elke ingeplande avond vanaf 19:00 uur. Bij voldoende deelname zal dit ook invloed hebben op vrij tennissen in die weken.

Je geeft je individueel op met de actuele sterkte vermeld en wij gaan er voor zorgen dat je ingedeeld wordt in die 3 weken en je een paar leuke wedstrijden kunt spelen. Goed voorbereid aan het seizoen beginnen met een aantal nuttige dubbel of mixwedstrijden. Je geeft ook aan in welk team je speelt, zodat we daar rekening mee kunnen houden, maar je kunt je ook zeker opgeven als je geen competitie speelt.

Wij hebben er wederom zin in; jullie toch ook?

Naam;..................................................
Speelsterkte;........................................
Team;.................................................... (indien van toepassing)
Telefoonnummer;...............................

Graag voor 2 maart inleveren per mail, WhatsApp of in de brievenbus
bij;

Mail: bramhoogveld@gmail.com
WhatsApp: 06-23683161
Adres; Laakweg 4C in Arcen

Groetjes de A-commissie

Deel via de sociale media: