Voorjaarscompetitie 2019

Beste leden,

De Voorjaarscompetitie 2019 komt er weer aan.

De KNLTB heeft de competitiesoorten van de districts-/ regiocompetities geharmoniseerd. Als gevolg van een te grote versnippering in het aanbod, wat leidt tot te veel niveauverschillen en lange reisafstanden én het afschaffen van de districts- en regiogrenzen, zijn er verschillende competitiesoorten samengevoegd en is het aanbod teruggebracht van ruim 300 soorten naar circa 90 soorten.

Voordelen voor jou!

Voor jou als competitiespeler zijn de belangrijkste voordelen:

• Minder niveauverschillen zijn binnen de poules;
  • Kortere reisafstanden;
  • Meer variatie in tegenstanders.

Ga naar www.knltb.nl/competitiezoeker en vul hier de naam van jouw vereniging voor het competitieaanbod in jouw regio. Hier vind je een overzicht van het competitieaanbod in Limburg. De speeldata vind je hier.

De inschrijving van de voorjaarscompetitie 2019 is van 2-14 januari.

Uiterlijk 31-12-2018 mag je je team aanmelden voor de voorjaarscompetitie. Wil je competitie spelen, maar heb je geen team? Meld je dan bij John of Imke voor de mogelijkheden.

Groetjes, John en Imke