Grensland Mooiste 2017

Grensland Mooiste

Zaterdag 30 september 2017

Beste TCA-leden,

Zaterdag 30 september vindt weer het fietsevenement  Grensland Mooiste  voor recreatieve wielrenners plaats in Arcen. De start/finish is bij de kasteeltuinen. Limburg Mooiste. TCA is wederom gevraagd om tegen een vergoeding per vrijwilliger werkzaamheden te verrichten.

Je kan ook weer familie of vrienden vragen om onder de vlag van TCA als vrijwilliger deel te nemen.

De organisatie heeft net als vorig jaar de werktaken startlabels van 7 tot 12 uur en finishbar van11 tot 20 uur aan TCA toegewezen. We werken weer in blokken van 3 a 4 uur. Minder of meer uren kan ook.

Je kan aangeven naar welke taak je voorkeur uitgaat en welk tijdstip je beschikbaar bent.

Dit horen we dan graag van jou. Na deze eerste inventarisatieronde, zullen we in overleg met de vrijwilligers een rooster van de werktaken en tijdstip samen stellen.

Geef je op per mail voor 14 augustus…..en laten we met zijn allen er weer een mooi evenement van maken net als vorig jaar.

Opgave: jrheiter@hotmail.com