Jos Bartels Financieel Advies Brandemolen Open

Hallo tennisvrienden,

Het  Jos Bartels Brandemolen open toernooi  zit er weer aan te komen. Zoals al jaren gebeurt dit in week 34, 21 t/m 27 augustus, met als voorspeeldagen 19 en 20 augustus (indien nodig). Midden in de vakantieperiode. Dat is wellicht niet zo prettig maar evenzogoed zijn er dan al veel mensen terug van vakantie. Wij hopen op een goede deelneming. Net als vorig jaar kan alleen via toernooi.nl  ingeschreven worden. De inschrijving staat open vanaf 26 juni.
Zet het maar alvast op de kalender. Gemakshalve hierbij ook de link om in te schrijven: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=51C12EE9-0DF1-4C28-B653...

Je kunt buiten het voorspeelweekend slechts 1 dag als verhindering opgeven. Dit mag als het echt niet anders kan (i.v.m. werktijden) ook tot b.v. 19.00 uur. Dit moet je dan echter apart in je notities vermelden. Ik zal ze dan, als het niet te gek wordt,  in je inschrijving bijwerken. Bedenk daarbij s.v.p. dat indelen moeilijk wordt als je veel “verhinderingen” hebt en ook nog eens aan 2 onderdelen wilt mee doen. Ik ga er echter van uit dat daar waar wij coulant willen zijn, jullie ook redelijk in jullie opstelling zullen zijn. De organisatie staat het vrij om je voor eventuele onderdelen uit te sluiten als je te veel verhinderingen hebt..  Hierover zal uiteraard eerst met je gecommuniceerd worden.
 
Ik voeg hier een toernooireglement en een wedstrijdreglement bij. Zoals jullie van ons gewend zijn is er dagelijks de mogelijkheid om de inwendige mens te versterken als je behoefte hebt aan een lekker hapje of een complete maaltijd. Onze oude deskundige keukenploeg staat daarvoor garant. De keuken staat waarschijnlijk in het teken van de USA. Om ook nieuwe spelers te kunnen begroeten zou ik willen zeggen:

Zegt het voort, zegt het voort.
Tennis op het Jos Bartels Brandemolen open toernooi in Arcen is altijd leuk!

Hou er alvast rekening mee. Rond 26 juni zal ik jullie nogmaals benaderen. We zien elkaar!
 
Met vriendelijke sportgroeten,
Peter Reivers

Deel via de sociale media: