Slotavond Jeugd 2016

De bladeren vallen weer en het is 's avonds weer vroeg donker. Tijd voor de afsluiting van het tennisseizoen van de jeugd.

Omdat we de tenues nog niet officieel hadden onthuld hebben we op 4 november, op de slotavond van de jeugd en in het bijzijn van twee sponsoren,  de nieuwe tennistenues voor de jeugdafdeling van TCA feestelijk en officieel onthuld. Na een bedankwoordje richting sponsoren van voorzitter Stan van Gendt  en jeugdvoorzitter Lon Albers hebben we een mooie groepsfoto gemaakt. Samen met de sponsoren hebben daarna we het officiele gedeelte afgerond met een culinair hoogstandje van de plaatselijke snackbar. (zie foto's)

De slotavond van de jeugd is niet compleet, zonder speciale act of activiteit. Dit jaar hebben we de slotavond afgesloten met een bezoek aan JUMP XL in Horst. Na ruim anderhalf uur "jumpen", zijn de jeugdleden moe maar voldaan weer terug naar huis gebracht. Een zeer geslaagde avond volgens de jongens en meiden.

Het tennisseizoen voor de jeugd is hiermee officieel afgesloten. We bedanken alle jeugdleden ( en de ouders) voor hun inzet en sportieve bijdrage aan het tennisseizoen 2016.

We zien jullie allemaal weer in 2017!

De jeugdcommissie.