Vacature groundsman (m/v/groep)

Hoofdtaken:

1. Hij maakt deel uit van de baancommissie, die als taak heeft het speelklaar maken van de banen in het voorjaar. Nadat tijdens de DOE-werkzaamheden de banen en omgeving ontdaan zijn van alle verontreinigingen, zoals blad en ander afval en nadat een dun toplaagje van de banen is afgeschraapt, kan de baancommissie aan het werk. De toplaag wordt gefreesd en gemengd met nieuwe (deels renovatie) gravel. Daarna wordt het geheel geëgaliseerd en gewalst. De spanbelijning wordt tijdens de winterperiode niet verwijderd.

2. Hij onderhoudt gedurende het speelseizoen de banen. Dit houdt o.a. in:
a. Voorkomen dat de banen stuk worden gespeeld.
b. Regelmatig na-egaliseren.
c. Losse lijnen repareren.
d. Bijstrooien van gravel.
e. Regelmatig de toplaag losmaken, egaliseren en vegen.
f. Verwijderen van afval, e.d.
g. Afhankelijk van de weersgesteldheid, de banen (laten) sproeien.
h. Controleren van de nethoogten.
i. Voor maar ook tijdens de competitiewedstrijden en toernooien extra aandacht besteden aan het speelklaar maken van de banen.
j. Verwijderen van teveel aan losse korrels en deze opslaan voor het voorjaarsonderhoud.
k. Hij verricht zo nodig kleine reparaties op de baan en aan zijn gebruiksmaterialen.
l. Hij draagt zorg voor de onkruid- en algenbestrijding.

3. Hij overlegt met de voorzitter van de Technische Commissie indien er taken door omstandigheden overgenomen moeten worden of dat hij anderszins ondersteuning nodig heeft van TC-leden of leden van de “Schoffelploeg”.
4. Hij heeft de bevoegdheid, t.b.v. het onderhoud, de banen tijdelijk te sluiten voor recreatief gebruik.

IS DEZE UITDAGING IETS VOOR JOU/ JULLIE, REAGEER DAN VIA: BESTUUR@TCARCEN.NL

NA 1 MEI 2016 ZAL DEZE VACATURE OOK BUITEN DE VERENIGING WORDEN GEPLAATST.