Uitnodiging slottoernooi/feestavond

Hallo allemaal!

Het einde van het seizoen nadert weer en daarom willen we het seizoen feestelijk met zijn allen afsluiten.

Graag nodigen we via deze weg alle leden van TC Arcen uit voor slotavond 2015 op baan 5. We beginnen om 19:00 en dan is er ook de gelegenheid om nog een balletje te slaan. Voor deze avond hebben we een tweetal activiteiten gepland en zal er gezorgd worden voor een lekkere versnapering tussendoor. Uiteraard moeten de resten in de kantine opgemaakt worden en hiervoor hebben we jullie hulp nodig. Ook hebben we voor de feestavond een mistery DJ geregeld die voor de muzikale ondersteuning zorgt.

Partners van leden zijn welkom! (ook als deze geen lid zijn).

We vragen van leden een bijdrage van €5,- en van niet leden een bijdrage van €10,-

Aanmelden graag via de mail door een mailtje te sturen naar bobkipshoven@live.nlof via de whats app naar 0624545436 (Bob Kipshoven). Aanmelden voor 24 oktober!!

Tot zaterdag 31-10-15!!