Competitieteams

Trainen is natuurlijk leuk, maar competitie tennissen en je meten met andere teams en tennissers dat is pas COOL !!!

Dit voorjaar 2018 zullen er 3 jeugdteams deelnemen aan de competitie. Eén rood World Tour Tennis Team, één groen jongens competitieteam en één geel meisjes competitieteam ( 11-14 jaar).Voor de uitgebreide competitielprogramma's kijk op www.knltb.nl of www.tcarcen.nl.
Wij nodigen jullie uit om onze jeugdteams aan te komen moedigen op ons tennispark!

De teamindeling voorjaar 2018 ziet er als volgt uit:

Competitie Rood
Zondagmorgen ("World Tour Competitie")
Speeldata: 25 mrt / 2 apr / 10 jun / 17 jun / 24 jun / 1 jul
​contactpersoon: Karin van Dijck

• Mees Rayer
  • Ties van Dijck

Competitie Groen
Zondagmorgen Groen Afdeling 036 (voorjaar)
Speeldata: 8 apr / 15apr / 22 apr / 6 mei / 13 mei / 27 mei / 3 jun
Contactpersonen:  Danielle Bours en Peter van Elk

• Juul Albers
  • Koen van Elk
  • Yvan Rongen
  • Lucas van Veenendaal - Lima da Costa
  • Faas Hermans ( reserve)

Competitie Geel Meisjes 11 t/m 14 jaar   2e klasse Afdeling 16 voorjaar
Zondagmiddag
Speeldata: 8 apr / 15apr / 22 apr / 6 mei / 13 mei / 27 mei / 3 jun
Contactpersoon: Carl van Hoek

• Lieve Pingen
  • ​Reneé Smits
  • Lieke van der Sterren
  • Nikki van Hoek
  • ​Lieke Welles​

De jeugdcommissie wenst alle teams heel veel tennisplezier en veel succes in de competitie.

Richtlijnen Competitie Jeugd

- De indeling van de teams en de competitieindeling wordt gemaakt door de jeugdcommissie.
- Er wordt ingedeeld op niveau en speelsterkte, waarbij rekening moet worden gehouden met de leeftijdscategorien die door de KNLTB zijn vastgesteld.
- Deze definitieve indeling wordt begin november aan de (ouders van de ) jeugdleden doorgegeven, omdat de inschrijvingtermijn  bij de KNLTB loopt tot begin december. Vanaf begin december, voorafgaand aan het nieuwe tennisseizoen, is afmelden niet meer mogelijk. Indien er zich jeugdleden alsnog terugtrekken wordt de boete vanuit de KNLTB door TCA voorgelegd aan de ouders.
- Problemen die niet in het reglement staan worden opgelost door de jeugdcommissie.

Wil je meer weten over de World Tour Competitie Rood, Groen of Geel ? Leg je vraag voor aan één van de contactpersonen van het team of mail naar jeugdcomtca@gmail.com.