Vriendjes- en vriendinnetjestoernooi

Woensdag 31 mei 2017 de dag van het vriendjes- en vriendinnetjestoernooi.

Dit is het leukste toernooi van het jaar, want je mag je eigen vrienden en vriendinnen meenemen. Heb je een vriendje of vriendinnetje waarvan jij denkt dat hij/zij het ook wel leuk vindt om te tennissen? Schrijf je dan samen en in kom tennissen op woensdagmiddag 31 mei 2017.

Alle jeugdleden die op de basisschool zitten mogen deelnemen. Voor dit toernooi mag je een vriendje of vriendinnetje uitnodigen die niet bij de tennisclub zit. Je vormt samen met je vriendje of vriendinnetje een dubbelkoppel. Er zal dus alleen gedubbeld worden. Als je meerdere vriendjes of vriendinnetjes hebt die willen tennissen, mag je die gerust meenemen. De organisatie zal dan proberen om ook voor hun een goede dubbelpartner te vinden.

Heeft je vriendje of vriendinnetje geen tennisracket geef dit dan even aan op het inschrijfformulier en dan zullen wij zorgen voor een racket.We starten omĀ 14.00 uur en de middag duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Opgeven kan tot en met vrijdag 26 mei